לאחר מחשבה ארוכה החלטתי בעזרתה של מיכל להתחיל פיילוט של מתכונים קלים,או איך אומר זאת במילים פשוטות ״מתכונים לעצלנים ואו למתחילים שרוצים להרשים ללא מאמץ״
על מנת שנוכל לקדם את נושא המתכונים אשמח האם תשתפו אותנו ברעיונות ובקשות למתכונים וכמובן בהצלחות וגם בנפילות שחוויתם
תודה מראש
קחו ביס
מתכון לטירמיסו לעצלנים ללא ביצים
מצרכים
מלית:
250 גרם גבינה לבנה 5%
גביע שמנת חמוצה
חצי חבילת פודינג וניל
500מל שמנת מתוקה
ציפוי :
750מל שמנת מתוקה
כוס אספרסו ממכונה
כוס חלב
כף ליקר קפה או ברנדי
2כפות אינסטנט פודינג וניל
2כפות אינסטנט שוקולד
חבילה של עוגיות ביסקוטים - לשונות חתול
אופן ההכנה
בקערת מיקסר עם מטרפה טורפים את כל חומרי המלית לקרם יציב
בכלי נפרד מערבבים את החלב,חצי מכמות האספרסו והליקר
טובלים בסקוטי בנוזל הקפה ומניחים בקערת בומב מצופה בניילון נצמד או קערת קעורה (לעצלנים במיוחד ניתן להשתמש בקערת פיירקס רגילה) עד שמצפים את כולה בעוגיות.
שופכים שליש מכמות תערובת הגבינה פנימה ומכסים בשכבה נוספת של בסקוטים טבולים בתערובת הקפה
ממשיכים ליצור שכבות של גבינה וביסקוטים ומסיימים בשכבה של ביסקוטים
מכסים את הקערה בניילון נצמד ומניחים במקפיא לשעתיים או עד שמתייצב.
קישוט הבומב הוא כפי ראות עינייכם
הקישוט בתמונה: אני מכינה 2 קרמים
קרם וניל: 500 מל שמנת מתוקה מעט ברנדי וכף אינסטנט פודינג- מקציפים לקרם יציב ומצפים את הבומב בשכבה של קרם ואת השאר מעבירים לשקית זילוף
קרם קפה: 250 מל שמנת מתוקה , כף אספרסו, 2 כפות פודינג שוקולד ומעט ליקר קפה או ברנדי, מקציפים לקצף יציב ומעבירים לשקית זילוף. בטכניקה שהשתמשתי הפעם חיברתי את 2 השקי זילוף לשק זילוף גדול וזילפתי את הצורה שרציתי.
יש לפזר מעל אבקת קקאו או שברי שוקולד
נשמח אם תשתפו אותנו בתוצאה ונשמח עוד יותר אם תשלחו תמונה
בתאבון
Add caption |
Add caption |
No comments:
Post a Comment