הטחנה -מטולה
אני ממליץ את הטחנה להשאיר כתחנה לסוף של יום טיולים במזג אוויר חורפי.
כבר בכניסה למסעדה תרגישו את החום שמגיע ממרכזה באמצעות אח מרכזי מרהיב ביופיו .
המקום מעוצב כמסעדת בוקרים יוקרתית המעלה את רף התאבון.
מומלץ להגיע בצהריים ולתפוס את הארוחות העיסקיות שנותנות מנה ראשונה ,עיקרית ושתייה קלה במחיר של המנה העיקרית.
הזמנו כראשונות -מרק שעועית וחציל בטחינה
עיקריות-שיפוד אנטריקוט 300 גרם
שיפוד פילה 200 גרם
מרק השעועית עם בשר אסאדו וכוסברה-בתור אחד שלא אוהב כוסברה ,לא יכולתי להפסיק לאכול וגם שכחתי לציין את המיני חלה שמצורפת למנה כדי שתוכלו לנגב את הכלי ולא תשאירו זכר למרק והכי חשוב שהוא ייתן את בעיטת הפתיחה למנת הבשר שתגיע........
החציל בטחינה -אין לי מה להגיד פשוט מעולה !!!!! עשוי בדיוק מושלם .
מנות הבשר גם הפילה וגם האנטריקוט פשוט עשויים מושלם ואני ממליץ להזמין תוספת של פירה (רצוי לציין שהוא חלבי)
מומלץ לזוגות לחלוק את המנות ולהנות מ2 סוגי בשר.
No comments:
Post a Comment